360-FOKOS
FOTÓZÁS ÉS VIDEÓZÁS, VIRTUÁLIS TURÁK

360-fokos valósághű panorámafotók készítése külső és belső terekről egyaránt. 
360-fokos rendezvényvideók készítése.

360-fokos fotózás

360-FOKOS INTERAKTÍV IMAGE FOTÓK ÉS VIDEÓK

360-FOKOS FOTÓK >

360-FOKOS INGATLAN BEMUTATÓ VIRTUÁLIS TÚRÁK >

EZEK AZ ONLINE ESZKÖZÖK SEGÍTHETIK AZOKNAK A MUNKÁJÁT,
AKIK A LEGÚJABB INNOVATÍV MARKETING-SALES ESZKÖZÖK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÍVÁNNAK PIACI ELŐNYT SZEREZNI!

360-FOKOS FOTÓ

A 360-fokos fotó tulajdonképpen nem más, mint egy olyan interaktív felület, mely segítségével egy központi, rögzített pontból a tér bármely irányába elforgathatjuk az elkészült fotót.  Egy fotó térhatású bemutatása rendkívül impulzív élményt jelent a befogadónak. 

Card Image
360-FOKOS VIRTUÁLIS TÚRA

360-fokos fotók hálózata, amelyben a képek közötti navigálást interaktív, testreszabható gombok (hotspotok) segítségével lehet elérni. A gombok segítségével navigálhatunk az elkészült képek hálózatában, ahol további interaktív sales-marketing eszközök helyezhetőek el.

Card Image
KÖZVETLEN EMAIL ÉS TELEFON

A 360-fokos felületekbe közvetlenül elhelyezhető email és telefon elérhetőségek segítségével egy kattintással elérhetővé válik az értékesítő kolléga. A 24-órában éles kommunikációs rendszer nagymérétékben megkönnyíti a vásárlókkal történő kommunikációt.

Card Image
LINKMEGOSZTÁS (SHARE) 

A beágyazható linkek segítségével bármely internetes felületen megoszthatóvá válik a 360-fokos interaktív bemutató felület. A közösségi médiában hatékony sales - marketing eszköz lehet a napi posztolások mellett.

Card Image
GOOGLE STREET VIEW BEÁGYAZÁS

Az elkészült 360-fokos fotókat, és virtuális séták el lehet helyezni a Google Maps-en belül ami nagymértékben hozzájárulhat a könnyű és innovatív megjelenítéshez, és felhelyezi az eladásra szánt ingatlant a google térképre, ami tovább növelheti a felület nézettségét.

Card Image
PLUSZ SALES VIDEÓ

Az elkészült 360-fokos bemutató felületen el lehet helyezni  a helszínen a sales kollégával leforgatott "termékbemutató"  perces kisfilmet. A kisfilm kattintással aktivizálható, és 0-24-ben face to face kapcsolatot teremt az érdeklődőkkel. 

Card Image

-

TESTRESZABHATÓSÁG

Az elkészült 360-fokos bemutató felületen elhelyezhető egy céges logó, és az értékesítő cég weboldalánan külső linkje. 

Card Image

-

360-FOKOS
VIRTUÁLIS
TÚRÁK

-

360-fokos fotózás

EGYIK HELYSÉGBŐl A MÁSIKBA...

-

360-fokos fotózás

EXTRA SALES ESZKÖZÖKKEL

-

360-fokos fotózás

360-Fokos ingatlanos virtuális túra

Ez az innovatív vizuális megjelenés mindazok számára jelent üzleti lehetőséget, akik leendő ügyfeleiknek, vendégeiknek szeretnék bemutatni eladó/kiadó ingatlanjaikat, vagy a turizmuson belül ennek az eszköznek a segítségével szeretnék népszerűsíteni a szálláshelyeik minőségét, állapotát.

#kiadó ház, #eladó ingatlan, #eladó lakás bemutatása, #appartman bemutatása, #szálloda bemutatása, #üzlethelység bemutatása, #múzeum bemutatása, #műemlék épületek bemutatása

FullScreen (klikk)

360-Fokos fotó

A 360-fokos fotók jelentik jelenleg a leghatékonyabb módszert az ingatlanok bemutatására. A tér minden irányába mozgatható felület nagymértékben megkönyíti az ingatlanok bemutatását.

#termékbemutató #360-fokoswebshop #360-fokos termékbemutatás #360-fokos termékeladás

FullScreen (klikk)

HOGY MŰKÖDIK A 360-FOKOS FOTÓZÁS VIDEÓZÁS
ÉS MIÉRT JÓ NEKEM EZ A SALES-MARKETING MEGOLDÁS  ?


MILYEN TÉMÁK MEGJELENÍTÉSÉRE ALKALMAS 
 A 360-FOKOS FOTÓZÁS, VIDEÓZÁS?

 - INGATLANOK bemutatás és értékesítéseminta > 
 
- TURISZTIKAI HELSZÍNEK bemutatás és értékesítése

- MÚZEUMOK-KIÁLLÍTÁSOK bemutatása és értékesítése

- ÉTTERMEK-KÁVÉZÓK megtekintése, bejárása

...bármilyen témakör megjeleníthető ezzel a technológiával 


HOL TUDOM FELHASZNÁLNI AZ ELKÉSZÜLT VIRTUÁLIS "TÚRÁKAT"?

A virtuális túrákat be lehet illeszteni a saját weboldalakba, webáruházakba, Wordpress weboldalakba, social média felületekbe...


MIÉRT LEHET ÉRDEKES NEKEM EZ AZ INNOVATÍV MEGOLDÁS?

Piaci előnyt jelent a reklámzajban ez az új megoldás, ami tulajdonképpen önnmagában egy teljes weboldal sales marketing értékével ér fel. A virtuális túrákba rengeteg olyan kommunikációs eszköz illeszthető

- szövegek
- videók
- geoadatok Google Street View
- SEO
- Hot Spot
- kívülre mutató linkek, termékek esetén közvetlenül a webáruházba az eladási oldalba
- letölthető pdf-ek
- kontakt infó panel email cím
-kattintható telefonszám
 
 aminek a segítségével a megjelenített témára fokuszálva a vásárlási élményt lehet növelni.

Egy-egy érdeklődőnek, nem kell időpontot egyeztetnie az eladóval, mivel a 360-fokos virtuális túra 24-órában rendelkezésre áll, és lehetőséget nyit a helyszín bejárására bármikor. A virtuális túra linkjének ismeretében az érdeklődő bárkinek (családtagok, ismerősök, kollégák stb.) megmutathatja az ingatlant, hogy könyebben hozhasson döntést.


SEO KÉRDÉSEK?

A virtuális túrák mérete nem növeli a weboldal, webáruház betöltési sebességét, mivel fizikailag egy másik szerveren helyezkednek el mint a weboldal ahová adott esetben beillesztésre kerülnek. A betöltési sebesség mindíg a sávszélességtől, és a szerver kiszolgálási sebességétől függ. A 360-fokos felületek saját SEO-eszközökkel rendelkeznek (Embed Title, Embed Discription, Google Analitics Tracking Code )  


MEGJELENÉS

Az elkészült 360-fokos interaktív felületek megjelenését egy kiszolgáló szerver biztosítja, ezért a megjelenések havidíjasok. A csomagajánlatokban pontosan megvan határozva a díjszabáson belül, hogy melyik csomag hány hónapos megjelenést biztosít az adott terméknek. Az egyben leköthető webhosting idő 12 hónap. Az elkészült felületek bármikor újraindíthatóak annak függvényében, hogy milyen hosszú időszakra van szüksége. Az újraindítások külön megállapodás keretein belül működnek, ahol természetesen a felület elkészítésének költségei nem kerülnek újra felszámolásra. A nem egységes 12 hónapos megjelenések esetén a webhosting havidíja 8.500 Ft.- 

Amennyiben önnek más megjelenési hosszúságra van szüksége 
keressen bennünket >.


MEGJELENÍTÉS

Az elkészült 360-fokos interaktív felületek reszponzív megjelenésüek, ami azt jelenti, hogy bármilyen eszközön annak méretéhez igazodva "reszponzív" módon fognak megjelenni.


MEGBÍZÁS-FIZETÉS

Amennyiben úgy döntött, hogy ön is szeretne egy vagy több virtuális túrát készíttetni, kérem válasszon a csomagjaink közül, és vegye fel velünk a kapcsolatot a részletek leegyeztetése szempontjából. A munka leegyeztetése után küldünk önnek egy részletes email-t amiben a munkafolyamatokat és a szükséges információkat fogjuk megosztani önnel.

Amennyiben ön visszaigazolja a munkafolyamatokat, és a bekerülési árat, elküldjük önnek az elvégzendő munka első részletének számláját, ami a végösszeg 50%-a. A fotózás és vagy videózás után összeállítjuk az igényeinek megfelelő 360-fokos virtuális túrát, és egy speciális link segítségével bemutatjuk azt önnek. Amennyiben elfogadja írásban az elkészült felületet, kiállítjuk a második részletről a számlát
a munka átadása, a felület élesítése előtt. A számla kiegyenlítése után élesítjük a rendszert, és írásban küldjük a beágyazható kódokat, linkeket.

* Az áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árat akkor tudunk kalkulálni, amikor leegyeztettük az elvégzendő feladatokat, és pontosan tudjuk milyen helyszínt kellene megörökíteni 360-fokos virtuális túrával. Fontos tudnunk a pontos címet is ahol a fotózás történni fog, hogy kalkulálni tudjunk az esetleges kiszállási díjjal Pest megyén kívüli helszínek esetén.

MUNKA SPECIFIKÁCIÓ

A munkák specifikálása során a következő munkafolyamatokat kell meghatározni annak függvényében, hogy milyen típusú 360-fokos virtuális megoldást választott:

- hány db 360-fokos fotóból készül a virtuális túra
- milyen a helyszín megvilágítása, (túlságosan sötét helszíneknél) plusz világítástechnikával kell számolni
- hol található a helszín Pest megyei helyszínek esetén a kiszállás ingyenes (kiszállás - km)
- ingatlan értékesítés esetén szükség van a geo adatokra, hogy a Google Street Viev-be el lehessen helyezni az adott ingatlant.
- amennyiben azt a sales eszközt választja példáúl egy ingatlan értékesítésénél, amelyikben az értékesítő kollégáról készítünk a helszínen egy sales-marketing videót szükségünk lesz majd a kolléga elérhetőségeire, hogy egyeztessünk vele a részletekről.
- a kontakt info panel feltöltéséhez szükségünk van egy email címre, és egy telefonszámra ami beágyazásra kerül a 360-fokos felületbe.
... 

360-FOKOS KISOKOS  !


- PANORÁMA FOTÓ : Egy db 360-fokos fotó ami a tér minden irányába mozgatható.

- VIRTUÁLIS TÚRA:  A virtuális túra a 360-fokos fotók rendszerbe való fűzésént jelenti. Egyik képből a másik képbe u.n. interaktív hotspotok segítségével lehet "átmenni".

- HOTSPOT: A hotspotok tulajdonképpen olyan interaktív gombok, melyek klikkelésével egyik 360-fokos fotóből a másik fotóba lehet navigálni.

- SAJÁT LOGÓ: A virtuális túrák felületén el lehet helyezni egy "saját" logót, ami brendesíti a megjelenéseket.

- KONTAKT INFÓ PANEL: Ez a blokk a következő kommunikációs eszközöket tartalmazza. Email, telefonszám, üzenet. Közvetlenül a virtuális eszköz tulajdonosával tudnak kommunikálni a felhasználók. Példáúl egy ingatlan bemutatása esetén az ingatlant értékesítő kolléga elérhetőségei jelennek meg ezen a panelen.

- KÜLSŐ LINK: Ez egy másik Url-re (weboldalra, webshopba, landing oldalra) mutató interaktív link.

- 12 HÓNAPOS MEGJELENÉS (webhosting): A 360-fokos megjelenés 12 hónapon keresztül lesz elérhető. Az 12 hónap letelte után elérhetőség meghosszabbítható újabb 12 hónapra. A 12 hónapos meghosszíbbítás díja 25.000 Ft.-. A meghosszabbítás elmaradása esetén a megjelenés törlésre kerül, tehát azokon a helyeken ahová kikerült a link megszűnik a szolgáltatás.

- GOOGLE STRET VIEW MEGJELENÉS: Ez egy olyan lehetőség melynek a segítségével a 360-fokos megjelenés beágyazható a Google rendszerébe. Fontos tudnivaló, hogy ez a beágyazott megjelenés addig lesz elérhető amíg a megjelenés megvásárlásra került, tehát ha egy hónapra lett megvásárolva, az egy hónap leteltével az elérhetősége megszűnik!


- 360-FOKOS FELÜLETBE ILLESZTHETŐ SALES VIDEÓ: Amennyiben  rendelkezik saját készítésű sales videóval, adja meg nekünk a youtube beágyazó linkjét, és mi betesszük klikkelhető formában a 360-fokos virtuális túrájába. Gondoljon bele, ennek a sales-marketing eszköznek a segítségével ön 0-24-órában tudja szélzelni az eladásra, kiadásra szánt ingatlanjait. Amennyiben ön nem rendelkezik ilyen sales videóval, mi elkészítjük önnek a helyszínen a videóját, és szintén belehelyezzük a rendszerbe.

-sales videó készítés: 15.000 Ft / 1-3 perces sales videó 


- BEÁGYAZHATÓ KÓDOK: short url, Html link, Iframe kódok beillesztésével lehet az elkészült 360-fokos fotót, vagy virtuális túrát elhelyezni a saját weboldalunkban, vagy a közöségi média felületeinken.

-próbálja ki: másolja ki és Illessze be ezt a kódot például egy új Facebook posztjába, hogy élőben tapasztalhassa meg a 360-fokos virtuális túra élményét a saját közösségi média felületén.

Short link: 

https://ths.li/ViskUHC


360-Fokos FOTÓZÁS-VIDEÓZÁS ÁRAK
Az árak tartalmazzák egy alaklommal a helyszínre való kiszállás díját Pest megyei helyszínek esetén. Vidéki kiszállások esetén kérjen ajánlatot!
A csomagok a következő virtuális eszközöket tartalmazzák, melyek közül bármelyik, de akár az összes is választható egyidejüleg. A választás joga az öné, és opcionális. Válassza azokat a virtuális eszközöket melyekre önnek a legnagyobb szüksége van. A virtuális túra élesítése után is választhat a felsorolt lehetőségek közül utólag is külön díjazás ellenében.
Amennyiben hagyományos enteriőr fotózásra is szüksége lenne keressen bennünket bátran.
enteriőr fotózás >
Az áraink tájékoztató jellegűek!* 

360-FOKOS VIRTUÁLIS TÚRA

A-CSOMAG

0-80 nm-igEZ A CSOMAG 1- 3 DB 360-FOKOS PANORÁMAFOTÓ VIRTUÁLIS TÚRÁVÁ ALAKÍTÁSÁT TARTALMAZZA A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL.

1-3 db panorámafotó 

virtuális túra 

hotspot 

saját logó, külső url-re mutató linkkel 

kontakt infó panel (kattintható email, telefonszám) 

a 360-fokos felületbe illeszthető, kívülre mutató link (saját weboldal, webshop, landing page) 

12 hónapos megjelenés (webhosting) 

Google Street View Beágyazás 

beágyazható kódok (short url, Html link, iframe) 

A 360-fokos felületbe illeszthető videó spotok. Amennyiben rendelkezik saját sales videóval, adja meg a videó youtube beillesztő linkjét. Amennyiben nem rendelkezik ilyen videóval mi szívesen elkészítjük önnel a helyszínen a sales videóját, melynek díja: 15.000 Ft/1-3 perces videó 

45.000 Ft.-

360-FOKOS VIRTUÁLIS TÚRA

B-CSOMAG

0-150 nm-igEZ A CSOMAG 1-6 DB 360-FOKOS PANORÁMAFOTÓ VIRTUÁLIS TÚRÁVÁ ALAKÍTÁSÁT TARTALMAZZA A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL.

1-6 db panorámafotó 

virtuális túra 

hotspot 

saját logó, külső url-re mutató linkkel 

kontakt infó panel (kattintható email, telefonszám) 

a 360-fokos felületbe illeszthető, kívülre mutató link (saját weboldal, webshop, landing page) 

12 hónapos megjelenés (webhosting) 

Google Street View Beágyazás 

beágyazható kódok (short url, Html link, iframe) 

A 360-fokos felületbe illeszthető videó spotok. Amennyiben rendelkezik saját sales videóval, adja meg a videó youtube beillesztő linkjét. Amennyiben nem rendelkezik ilyen videóval mi szívesen elkészítjük önnel a helyszínen a sales videóját, melynek díja: 15.000 Ft/1-3 perces videó  

58.000 Ft.-

360-FOKOS VIRTUÁLIS TÚRA

C-CSOMAG

150 nm felettEZ A CSOMAG 1-10 DB 360-FOKOS PANORÁMAFOTÓ VIRTUÁLIS TÚRÁVÁ ALAKÍTÁSÁT TARTALMAZZA A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL.

1-10 db panorámafotó 

virtuális túra 

hotspot 

saját logó, külső url-re mutató linkkel 

kontakt infó panel (kattintható email, telefonszám) 

a 360-fokos felületbe illeszthető, kívülre mutató link (saját weboldal, webshop, landing page) 

12 hónapos megjelenés (webhosting) 

Google Street View Beágyazás 

beágyazható kódok (short url, Html link, iframe) 

A 360-fokos felületbe illeszthető videó spotok. Amennyiben rendelkezik saját sales videóval, adja meg a videó youtube beillesztő linkjét. Amennyiben nem rendelkezik ilyen videóval mi szívesen elkészítjük önnel a helyszínen a sales videóját, melynek díja: 15.000 Ft/1-3 perces videó  

egyedi ár >

Kapcsolat

Kérem hívjon, vagy írjon ha bármilen kérdése lenne a 360-fokos fotózással és virtuális túrákkal kapcsolatban!

Adonyi Gábor

fotós-grafikus

+36 30 609 2059
adonyi.g@gmail.com