Több, mint fénykép


...mert szeretek fotózni...

 rendezvényfotózás tárgy-, termék- és katalógusfotózás céges, üzleti fotózás  családi fotózás enteriőr fotózás  esküvő fotózás  nyomtatható ajándéktárgyak 

Amennyiben meggyőztelek arról, hogy az általam készített képek minősége, tartalma, kivitelezése értékes része lehet a hazai és külföldi vizuális kultúrának kérlek támogasd munkámat erkölcsileg, és anyagilag is egyaránt. 

támogatás

Minden fotó egy ígéret, egy olyan ígéret, ami abban a pillanatban válik valósággá amint a leképzési oldalon megjelenik.


budapest street fotó
budapesti hangulatfotó
budapest street fotó
budapest street fotó
budapesti esti hangulat fotó
budapesti esti utcai hangulat fotó
budapesti esti fények fotó
Budapest Vajdahunyad vára kőoroszlán
Budapest őszi falevelek Városliget
budapesti esti hangulat fotó
budapesti Vajdahunyad vára szobor fotó
Budapest Nemzeti Múzeum
Budapest Nemzeti Múzeum
Budapest Nemzeti Múzeum
Budapest Nemzeti Múzeum
Budapest Nemzeti Múzeum
Budapest Nemzeti Múzeum  kőszobor
Az amit az ember lát, és az ami valójában létezik, gyakran ellentmondásban van egymással.

rózsaszín őszi rózsafejek
gyermekláncfű fejek
sárga őszi virágok csendélet
őszi sárga falevél csendélet
vörös őszi krizantém
húsétel főzése
borosüveg csendélet
borosüveg csendélet hússal
vörösboros borosüveg csendélet
Tapolcai Tavasbarlang tó csendélet
viharfelhők
Plitvicei tavak
szőlőtőkék tavasszal
esküvői asztal csendélet
Buddhista üvegékszerek
A fénykép mindig emberi kapcsolatokat ábrázol az idő egy adott pillanatában, legyenek azok élőlények vagy tárgyak.
Adonyi Gábor

Több, mint fénykép

ONE CLICK FOR YOU


Ha a fényképeim elnyerték a tetszésedet, és úgy döntesz, hogy szeretnéd felhasználni bármelyiket a jelenleg rendelkezésre álló 1400 db-ból, itt is  megvásárolhatod őket.


Több mint húsz éve foglalkozom fotózással és grafikai tervezéssel. A legelső képeket még analóg fényképezőgéppel készítettem, és vegyszeres úton hívtam elő. Már akkor megfertőzött az igényes fényképek elkészítésének lehetősége. A minőségi fényképezés azóta is a hitvallásom, legyen az egy üzleti jellegű portréfotó vagy egy rendezvényen készült fénykép.

Fotós-grafikus vagyok, emellett egy hétéves kislány apukája, akit folyamatosan inspirál a gyermeke. Egy-egy családi fotózás alkalmával nem ritka, hogy Ő is beáll a kamera elé, mögé. A fotózás, a képaplotás, fiatal koromban megfertőzött. Rengeteg analóg képet készítettem már, amikor beköszöntött a digitális fotózás világa. Az új technológiák segítségével lényegesen több eszköz került a kezembe, melyek nem csak magát a képalkotást, de az utómunkák elkészítését is lényegesen átalakították. A családifotókrendezvényfotók, esküvőfotó, tárgy-,termékfotók és a céges fotózások a digitális valóságban egészen más lehetőségeket biztosítanak egy profi fotós számára, mint az analóg fotózás idejében. A digitális megjelenések mellett nagyon szeretem a papírképeket, mivel a rögzített események általuk válnak kézzelfoghatóvá. Az oldalamon található képek a stílusomat tükrözik. Szeretek szabadtéren és stúdióban fotózni egyaránt. Többféle lehetőség van a studiófotózások alkalmával: fotózhatunk végtelenített fehér vagy szürke hátterek előtt, vagy előre berendezett enteriőrben is, ha a téma azt kívánja. A természetes fényeknél nincsenek szebb fények, ezt biztosan állíthatom, viszont szabadtéren nem lehet alacsony költségvetéssel stúdió jellegű képeket készíteni. Szeretem, ha az általam készített képek dinamikusak, szeretem megmozgatni a fotóalanyaimat. Egy-egy családi, vagy portfóliófotózás alkalmával gyakran használok kiegészítőket: kalapot, szemüveget, konfettit. Fotózni csak fényben lehet; a fény mennyiségétől függően változhat a képek művészi érintettsége, ennek segítségével formálhatjuk az adott pillanat mondanivalóját, ennek segítségével készíthetünk közösen néhány igazán szép képet, legyen az egy esküvőfotó, vagy egy igazán szépen beállítottt termékfotó.

Amennyiben meggyőztelek arról, hogy az általam készített képek minősége, tartalma, kivitelezése értékes része lehet a hazai és külföldi vizuális kultúrának kérlek támogasd munkámat erkölcsileg, és anyagilag is egyaránt. 

támogatás

FOTÓTÉMA VÁLASZTÁS


Beszéljünk!


Ha úgy ítéled meg, hogy én vagyok az akire szükséged a fényképeid elkészítéséhez, vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Kérlek írd be a korrekt email címedet!