Adonyi Gábor
...mert szeretek fotózni...  
+36 30 609 2059 I Email: adonyi.g@gmail.com
támogatás

Mutasd meg a céged, hogy más is lássa

Számtalan indokot tudnék felsorolni, miért érdemes egy vállalkozásnak profi céges fotókat készíttetni Minden cég életében eljön a pillanat, amikor egy kiadványba vagy weboldalra szükség van olyan képekre, melyek bizalmat ébresztenek az érdeklődőkben.

Néhány szó a céges fotózásról

Amennyiben meggyőztelek arról, hogy az általam biztosított fotózási minőség megfelel számodra, keress meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Email: adonyi.g@gmail.com , telefon: +36 30 609 2059. Beszéljük át a céges fotózással kapcsolatos elképzeléseidet! Mire szeretnéd felhasználni az elkészült céges fotókat? Nem mindegy, hogy webes felbontásról beszélünk, vagy egy nagyfelbontású selyemrácsos papíralapú négyszínes katalógusról. Nem mindegy, hogy fehér háttér előtt, vagy greenboxban történik a fotózás, és az sem mindegy, hogy beltéren vagy szabadtéren képzeled el a céged fotózását. Természetesen bármelyiket választhatod! Beszéljük át közösen a lehetőségeket, a beállításokat, a fotózáson részvevő személyek számát, hogy mit szeretnél viszontlátni a képeken, hogy az elkészült céges fotókkal sikeresebbé válhass a versenytársaiddal szemben. 

Mikor, és milyen formátumban kapod meg a céges fotókat?

A céges fotózás után számtalan teendőm van még a nyers fotókkal annak érdekében, hogy a referenciáim között látható minőségben kaphassátok meg a céges fotókat. Kb. 5-10 nap kell ahhoz, hogy a nyersanyagon be tudjam állítani a fényerőket, színkorrekciókat, kontrasztokat, élességeket, stb. Az alapretusálás után a képeket megtaláljátok majd a www.adonyi-foto.hu oldalon. Az elkészült képeket egy galéria segítségével mutatom be neked. Az albumban található képek sorszámának megadásával tudod kiválasztani azt a 30-40 db fotót, amit szeretnél megkapni. Az úgynevezett forrás file-ok (RAW) nálam maradnak, ezek nem kerülnek átadásra.

A céges fotózáson készült fotókat kiteszem a www.adonyi-foto.hu oldalra egy olyan linkre, amelyet csak te tudsz elérni. Ebben a fotóalbumban megtekintheted az általam készített fotókat. A végleges, 2-3 Mb közötti méretű, jpg-formátumú képeket a számla kiegyenlítése után küldöm el neked a Google Drive segítségével.

Céges fotózási árakról

- FOTÓZÁS: 120 PERC FOTÓZÁS

20-50 db nyers fotó fehér vagy szürke háttér előtt a cég által megjelölt helyszínen. 

- ÁTADOTT FOTÓK:

30 db alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú céges fotó kerül átadásra.  

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa

A 120 perc letelte után minden megkezdett óra plusz 10.000 Ft + ÁFA költséggel számolandó.

Az ár műtermi fotózásra vonatkozik. Lehetőség van külső helyszínes fotózásra is, amelynek a költsége a műtermi fotózáshoz hasonlóan 40.000 Ft + Áfa (budapesti vagy dunakeszi helyszín esetén). Egyéb vidéki helyszín esetén a kiszállási díj: 95 Ft / km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK A FÉNYKÉPEK MEGJELENÍTÉSÉRE:

Fotóminőségű papírnyomatok, egyedi, kézzel készített fotókönyv, falinaptár, bögre. Részletekért hívj a + 36206092059 számon!

ALAPRETUSÁLÁS: Az alapretusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alapretusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját, egyes esetekben a mélység-élesség manipulációját jelenti. Az alapretusálás folyamata nem terjed ki olyan digitális képmanipulációkra, mint az egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása, stb. Az alapretusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de nem tartozik ide az úgynevezett glamour-retusálás, ami az arcon lévő ráncok homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.

Felhasználási jogokról: Fenntartom a jogot, hogy az általam rólad készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy offline formában. Természetesen ha te kifejezetten, írásban elzárkózol attól, hogy megjelenj a referencia albumomban néhány fotó erejéig, ezt tiszteletben tartom, és a fotóidat nem használom fel.