Adonyi Gábor
...mert szeretek fotózni...  
+36 30 609 2059 I Email: adonyi.g@gmail.com
támogatás

Adonyi stock fotógaléria

Bármit teszünk, gondolunk, érzünk- azzal teremtünk. Gondolataink és érzéseink alakítják fizikai világunkat. A fényképek ezeket a manifesztációkat örökítik meg minden egyes kattintással, legyen az egy bögre kávé, vagy egy Buddhista szobor valahol Magyarországon.

Az Adonyi Fotógalériában szabadon felhasználható képeket találsz, és oszthatsz meg. A képek szabadon másolhatók, módosíthatók és terjeszthetők akár üzletszerzési céllal is, a készítő engedélye és díjazása nélkül. A feltöltött képek ennek ellenére ábrázolhatnak olyan dolgokat, melyek hivatalosan bejegyzett védjegyet tartalmaznak vagy szerzői jogokhoz kötöttek.

A letöltött képek nem tartalmaznak vízjelet!

Amennyiben tetszenek az albumban található stockfotók, kérlek egy megosztással segídsd munkámat. Köszönöm!

INGYENESEN LETÖLTHETŐ, ÉS FELHASZNÁLHATÓ FOTÓK.

ÁLLJ MÖGÉM!

Az albumban található képek letöltése ingyenes, a képek felhasználása ingyenes! A képek forrását nem kell megjelölnöd felhasználás esetén, de ha ezt mégis megteszed azzal segíted a munkámat, és megköszönném.

Támogass, hogy a stock fotóalbum növekedni és fejlődni tudjon!

Ha PayPal-on szeretnél támogatni, akkor ennek a gombnak a segítségével megteheted ezt. Rajtad áll mekkora összeggel támogatod a munkámat. Kérlek írj egy email címet a támogatás megjegyzés rovatába, hogy megköszönhessem azt.