Adonyi Gábor
...mert szeretek fotózni...  
+36 30 609 2059 I Email: adonyi.g@gmail.com
támogatás

Mutasd meg, milyen voltál akkor...

A kismama fotózáson készült fotók kellemes emlékké válnak, felejthetetlen pillanatokat örökítenek meg a babavárás utolsó szakaszáról. Egy profi fotózás segít megörökíteni azt a sugárzó boldogságot, ami a kismamák minden pillanatát megszépíti.

Néhány szó a kismamafotózásról

Amennyiben meggyőztelek róla, hogy a képeim minősége megfelel, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: adonyi.g@gmail.com vagy +36306092059. Beszéljük át az elképzeléseidet a kismamafotózással kapcsolatban: például mire szeretnéd felhasználni az elkészült fotókat. Nem mindegy hogy webes felbontásról beszélünk, vagy esetleg egy nagyfelbontású selyemrácsos papíralapú 4 színes fotóalbumról. Nem mindegy, hogy fehér alapon, vagy greenboxban, esetleg külséren, stúdióban vagy berendezett enteriőrben történik a fotózás. Továbbá lehetőség van arra is, hogy a saját otthonodban készüljenek rólad olyan kismamafotók, melyek számodra is megfelelő módon tükrözni fogják az áldott állapotodat.

Mit kell magunkkal hozni, mit vegyünk fel a fotózáshoz?

Miután átbeszéltük a legfontosabb részleteket, tudjuk az időpontot, felkészülünk a fotózás nagy napjára. Attól függően, hogy te magad gondoskodsz a ruháidról a megbeszélt tematika alapján, vagy igénybe veszed egy stylist és egy sminkes segítségét, hogy elérd azt a hatást, amellyel a kismamafotózás végén elégedett leszel, csak jelenj meg a megbeszélt időpontban, üdén és frissen. Nem hagylak magadra! Végig segíteni foglak a folyamat során. Beállítási pózokat fogok mutatni neked, melyek közül választhatsz, hogy melyik állna a legjobban neked. Próbállak végig instruálni, hogy úgy érezd magad, mintha te lennél a nap sztárja. Fontos, hogy mindketten elégedettek legyünk az elkészült fotókkal. 

Mikor és milyen formában kapjuk meg a kismama-fotókat?

A 120 perces kismamafotózás alkalmával kb. 50-100 nyersfotó készül rólad. A fotózás után számtalan teendőm van még a nyers fotókkal annak érdekében, hogy a referenciáim között látható minőségben kaphassátok meg az készült fotókat. Kb. 5-10 nap kell ahhoz, hogy a nyersanyagon be tudjam állítani a fényerőket, színkorrekciókat, kontrasztokat, élességeket, stb. Az alapretusálás után a képeket megtaláljátok majd a www.adonyi-foto.hu oldalon. Az elkészült képeket egy galéria segítségével mutatom be neked. Az albumban található képek sorszámának megadásával tudod kiválasztani azt az 50-60 db fotót, amit szeretnél megkapni. Az úgynevezett forrás file-ok (RAW) nálam maradnak, ezek nem kerülnek átadásra.

Kismamafotózási árakról

- FOTÓZÁS: 120 PERC FOTÓZÁS:

50-100 db nyers fotó, fehér vagy szürke háttéren, az általam biztosított helyszínen. Lehetőség van berendezett enteriőr körülmények között is tematikus fotózásra, ebben az esetben a helyszín bérlése óránként 5.000 Ft+Áfa/óra plusz költséget jelent.

- ÁTADOTT FOTÓK:

50-60 alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú kismama-fotó. 

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa

A 120 perc letelte után minden megkezdett óra plusz 10.000 Ft + ÁFA költséggel számolandó.

A fent említett árak műtermi fotózásra vonatkoznak. Lehetőség van külső helyszínes fotózásra is, ennek költsége hasonlóan a műtermi fotózáshoz 40.000 Ft + Áfa (budapesti és dunakeszi helyszín esetén). Egyéb vidéki helyszínek esetén a kiszállási díj: 95 Ft / Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.

Az ár nem tartalmazza a smikes és stylist költségeit. Ezek a költségek akkor határozhatóak meg pontosan, ha átbeszéltük az elképzeléseidet a fotózással kapcsolatban. Természetesen nem szükséges se sminkes, se stylist, amennyiben tevékenységeiket te magad intézed, vagy nincs rájuk szükséged.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK A FÉNYKÉPEK MEGJELENÍTÉSÉRE:

Fotóminőségű papírnyomatok, egyedi, kézzel készített fotókönyv, falinaptár, bögre. A részletekért hívj a + 36306092059 számon!

Lehetőség van továbbá speciális vászonnyomatok készítésére A/4- A/3 méretben. A nyomatokon szereplő képek nem csak a festővászonra történő nyomtatás miatt válnak olajfestmény jellegűvé, hanem egy speciális grafikai technika segitségével a fotó is teljesen átalakul.

ALAPRETUSÁLÁS: Az alapretusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alapretusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját, egyes esetekben a mélység-élesség manipulációját jelenti. Az alapretusálás folyamata nem terjed ki olyan digitális képmanipulációkra, mint az egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása, stb. Az alapretusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de nem tartozik ide az úgynevezett glamour-retusálás, ami az arcon lévő ráncok homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.

Felhasználási jogokról: Fenntartom a jogot, hogy az általam rólad készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy offline formában. Természetesen ha te kifejezetten, írásban elzárkózol attól, hogy megjelenj a referencia albumomban néhány fotó erejéig, ezt tiszteletben tartom, és a fotóidat nem használom fel.