csak néhány fotó...
PORTFÓLIÓFOTÓZÁS
Néhány szó a portfóliófotózásról

Amennyiben meggyőztelek arról hogy az általam képviselt totózási minőség megfelel a számodra, abban az esetben keress meg az alábbi elérhetőségeken emailban: adonyi.g@gmail.com vagy telefonon: 06 30 609 2059. Beszéljük át az elképzeléseidet a portfólió fotózásával kapcsolatban. Mire szeretnéd felhasználni az elkészült portfólió fotókat? Nem mindegy hogy webes felbontásról beszélünk, vagy valami nagyfelbontású selyemrácsos papíralapú 4 színes fotóalbumról. Nem mindegy, hogy fehér alapon, vagy greenboxban történik a fotózás, és az sem mindegy, hogy kültéren vagy stúdióban küszülnek a fényképek.

Mit kell magunkkal hozni, mibe öltözzünk a fotózáshoz?

Miután átbeszéltük a legfontosabb részleteket, tudjuk az időpontot, felkészülünk a napra, amikor megörökítésre kerülnek a fotóid. Attól függően, hogy te magad gondoskodsz a ruháidról a megbeszélt tematika alapján, vagy igénybe veszed egy stylist és egy sminkes segítségét, hogy elérd azt a hatást amivel a fotózás végén elégedett leszel, a megbeszélt időpontban, a megbeszélt helyszínen jelenj meg üdén és frissen. Nem hagylak magadra! Végig segíteni foglak a folyamat során. Beállítási pózokat fogok mutatni neked, melyek közül választhatsz, hogy melyik állna a legjobban neked. Próbállak egész végig instruálni. Érezd magad úgy mintha te lennél a nap sztárja. Fontos, hogy mindketten elégedettek legyünk az elkészült fotókkal. 

Portfóliófotózási árakról

Íme egy példa a portfóliófotózási árak megállípításához:
- FOTÓZÁS: 120 PERC FOTÓZÁS: 50-100 db nyes fotó fehér vagy szürke háttéren az általam biztosított helyszínen.
- ÁTADOTT FOTÓK: 30-50 db alapretusált 300 dpi kb. 2-4 Mb-os jpg formátumu portfóliófotó. 
- ÁR: 35.000 Ft + Áfa

A 120 perc letelte után minden megkezdett óra plusz 10.000 Ft + ÁFA költséggel számolandó.

A fent említett árak műtermi fotózásra vonatkoznak. Lehetőség nyílik külső helyszínes fotózásra is aminek költsége hasonlóan a műtermi fotózáshoz 35.000 Ft + Áfa. Ez az ár budapesti helyszínek esetén értendő. Vidéki helyszínek esetén a kiszállási díj: 95 Ft / Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva
.

Az ár nem tartalmazza a smikelést, és a stylist költségeit. Ezek a költségek akkor határozhatóak meg pontosan, ha már átbeszéltük az elképzeléseidet a fotózással kapcsolatban. Természetesen nem szükséges se sminkes, se stylist, amennyiben ezeket a tevékenységeket te magad intézed.
  
TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK:
Glamour retusálás. Amennyiben glamour retusálást szeretnél azt át kell beszélnünk, mielőtt hozzáfognék. A glamour retusálás ára a retusálásra szánt munkaóráktól, és a leretusált képek számától függ. Ez a költség külön megbeszélés tárgyát képezi.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK A FÉNYKÉPEK MEGJELENÍTÉSÉRE:

- fotóminőségű papírnyomatok
- egyedi, kézzel készített fotókönyv
- falinaptár
- bögre
részletekért hívj a + 36 30 609 2059-es számon:

ALAPRETUSÁLÁS:

Az alap retusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alap retusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját egyes esetekben a mélységélesség manipulációját jelenti. Az alap retusálás folyamata nem terjed ki olyan, más digitális képmanipulációkra, mint példáúl a egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása stb. Az alap retusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de példáúl nem tartozik ide az ugynevezett glamour retusálás, ami az arcon lévő összes ráncok homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.

Felhasználási jogokról!

Fenntartom a jogot, arra nézve, hogy az általam rólad készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy ofline formába. Természetesen ha te kifejezetten elzárkózol attól írásban, hogy megjelenj a referencia albumomban néhány fotó erejéig, azt tiszteletben tartom, és ebben az esetben nem lesznek felhasználva a fotók. 

portfólió fotózás
portfóliófotózás
portfólió fotós
stock fotózás
candy fotózás
portfólió fotók
portfólió fotós
glamour fotózás
glamour fotós
glamoúr fotók
portfolio fotózás