Adonyi Gábor
...mert szeretek fotózni...  
+36 30 609 2059 I Email: adonyi.g@gmail.com
támogatás

Maradjon emléked a rendezvényről

Fontos számomra, hogy a családi vagy céges rendezvényeken, kiállításokon, csapatépítő tréningeken megörökítsem a legfontosabb pillanatokat. Készüljenek csoportos képek, és egyedi pillanatokat megörökítő fotók is. Az elkészült rendezvényfotók legyenek professzionális képi beszámolók művészi látásmóddal fűszerezve.

Néhány szó az rendezvényfotózásról

Számos rendezvény megörökítése igényelheti profi fotós közreműködését:

- legénybúcsú fotózás - leánybúcsú fotózás - esküvő fotózás - keresztelő fotózás - elsőáldozás fotózás - születésnapi zsúr fotózás - mikulás party fotózás - farsangi fotózás - konferencia fotózás - díjkiosztó fotózás - évadzáró buli fotózás - céges buli fotózás -szalagavató fotózás - kiállításmegnyitó fotózás - iskolai ballagás fotózása - óvodás ballagás fotózása - karácsonyi party fotózás - baba fotózás -  gyermekfotózás - szabadban gyermek fotózás - szülinapi fotózás - testvér fotózás - anyu és én fotózás, apu és én fotózás - baba fotózás

Amennyiben úgy döntöttél, hogy velem szeretnéd elkészíttetni a rendezvényfotókat, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: email: adonyi.g@gmail.com, telefon: +36306092059. Beszéljük át az elképzeléseidet a rendezvényeddel kapcsolatban. Mikor, mi fog történni az eseményen? Fontos tudnom a menetrendet, hogy semmiről ne késsek le a fotózás során. Fontos tudnom, hogy ki, vagy kik azok, akik nem szeretnének a képeken szerepelni, illetve kik azok, akiket kiemelten szeretnél látni az elkészült rendezvény fotókon. Nem mindegy, hogy szabadtéri fotózásról beszélünk, vagy egy céges vacsora eseményeit szeretnéd dokumentálni. Ha egy rendezvényt igazán komolyan szeretnénk megfotóztatni, akkor arra előre fel kell készülni. Nem csak technikai szempontból, hanem a rendezvény helyszínének figyelembevételével a beállításokon is érdemes előre elgondolkodni. 

További lehetőségként a rendezvény programjába illesztheted a "mobilstúdió" speciális szolgáltatásomat. Amennyiben igénybe veszed ezt a lehetőséget, a helyszínre telepítek egy fehér, vagy szürke hátteret, és néhány stúdióvakut, melyek segítségével "stúdió" körülmények között készülhetnek egyedi beállítások a rendezvényen megjelentekről. Ennek a lehetőségét is beszéljük át, mivel ez egy plusz szolgáltatás, aminek az alapfotózáson kívül további költségei vannak, illetve a rendezvény helyszíne is nagymértékben befolyásolhatja plusz szolgáltatásom felhasználásának lehetőségét.

Mikor, és milyen formátumban kapjuk meg a rendezvény fotókat?

A rendezvényen elkészült fotókat kiteszem az www.adonyi-foto.hu oldalra egy olyan linkre, amelyet csak te tudsz elérni. Ebben a fotóalbumban megtekintheted az általam készített fotókat. A végleges, 2-3 Mb közötti, jpg-formátumú képeket a számla kiegyenlítése után küldöm el neked a Google Drive segítségével. Kb. 3-8 nap kell ahhoz, hogy a nyersanyagon be tudjam állítani a fényerőket, színkorrekciókat, kontrasztokat, élességeket, stb. Az alapretusálás után a képeket megtaláljátok majd a www.adonyi-foto.hu oldalon. Az elkészült képeket egy galéria segítségével mutatom be neked. Az albumban található képek sorszámának megadásával tudod kiválasztani azt a kb 60 db fotót, amit szeretnél megkapni. Az úgynevezett forrás file-ok (RAW) nálam maradnak, ezek nem kerülnek átadásra.

Rendezvényfotózási árakról

FOTÓZÁS: 3 ÓRÁS FOTÓZÁS:

A rendezvény helyszínén készített 250-400 db nyers fotó. 

- ÁTADOTT FOTÓK:

180-250 alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú rendezvényfotó 

- ÁR: 60.000 Ft + Áfa

A 180 perc letelte után minden megkezdett óra plusz 10.000 Ft + ÁFA költséggel számolandó. 

Vidéki rendezvények alkalmával a kiszállási díj: 95 Ft/Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.

Ajándékozz rendezvényfotózást szeretteidnek, ismerőseidnek!

Számos olyan rendezvény van egy évben, amit érdemes profi módon megörökíteni. Céges rendezvények, szülinapi partik, kiállítások, évzáró bulik, stb. felmerülhet benned a kérdés, milyen ajándékot adhatnál, amelyre biztosan emlékezni fog ismerősöd, rokonod, barátod, akit meg szeretnél lepni az adott esemény alkalmával. Szeretnék neked segíteni a megfelelő meglepetés kiválasztásában. Mit szólnál, ha egy rendezvényfotózásra jogosító kupont javasolnék neked különleges ajándékként? A kupon megvásárlásával a kedvezményezett a megbeszélt időpontban veheti igénybe a megjelölt fotózási szolgáltatást (családi fotózás, rendezvényfotózás, portfoliófotózás, kismamafotózás, tárgy-, termékfotózás). Az időpontot, a fotózás hosszát, az elkészült képek számát és a fotózási helyszínt a megvásárolt kupon értéke határozza meg, amely 20.000-60.000 Ft érték között lehet.

Tovább a rendezvényfotózási ajándékkuponhoz >

További lehetőségek a fényképek megjelenítésére:

Fotóminőségű papírnyomatok, egyedi, kézzel készített fotókönyv, falinaptár, bögre.

A részletekért hívj a + 36306092059 számon!

Lehetőség van speciális vászonnyomatok készítésére A/4, A/3 méretben. A nyomatokon szereplő képek nem csupán a festővászonra történő nyomtatás miatt válnak olajfestmény jellegűvé, hanem egy speciális grafikai technika segítségével a fotó is teljesen átalakul.

ALAPRETUSÁLÁS: Az alapretusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alapretusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját, egyes esetekben a mélység-élesség manipulációját jelenti. Az alapretusálás folyamata nem terjed ki olyan digitális képmanipulációkra, mint az egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása, stb. Az alapretusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de nem tartozik ide az úgynevezett glamour-retusálás, ami az arcon lévő ráncok homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.

Felhasználási jogokról: Fenntartom a jogot, hogy az általam rólad készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy offline formában. Természetesen ha te kifejezetten, írásban elzárkózol attól, hogy megjelenj a referencia albumomban néhány fotó erejéig, ezt tiszteletben tartom, és a fotóidat nem használom fel.