Adonyi Gábor
...mert szeretek fotózni...  
+36 30 609 2059 I Email: adonyi.g@gmail.com
támogatás

Fotózást ajándékba!

Lepd meg családtagjaidat, ismerőseidet élményfotózással. Válaszd ki melyik kategóriában szeretnél maradandó élményt szeretni.

Néhány szó az ajándékutalványról

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat, ismerőseidet egy ajándékutalvánnyal, mely beváltható a listában szereplő fotózásra!

Az ajándékutalványok kérhetők névre szólóan is illetve anélkül, de minden esetben átruházhatóak. Minden utalvány a kiállítás után 12 hónapig érvényes.

Ajándékutalványok az alábbi értékekben kaphatók:

20.000 Ft+Áfa részletek >

40.000 Ft+Áfa részletek >

60.000 Ft+Áfa részletek >

Az ajándékutalvány értéke mindíg a fotózás hosszától, az elkészült, és retusált képek számától, illetve a helyszinválasztástól (stúdió, szabadtér, bérelt enteriőr, magánlakás) függ.

+36 30 609 2059

adonyi.g@gmail.com

Mi a különbség az utalványok értékei között

20.000 Ft+Áfa értékű ajándékutalvány

- műterem, szabadtér vagy magánlakás - választható - (vidéki helyszínek esetén a kiszállási díj: 95 Ft/Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.)

- 60 prces fotózás

- 40-50 nyers fotó

- 20-30 alapretusált fotó

MEGRENDELEM >

40.000 Ft+Áfa értékű ajándékutalvány

- műterem, szabadtér vagy magánlakás - választható - (vidéki helyszínek esetén a kiszállási díj: 95 Ft/Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.)

- 120 prces fotózás

- 40-80 nyers fotó

- 50-60 alapretusált fotó

MEGRENDELEM >

60.000 Ft+Áfa értékű ajándékutalvány

- műterem, szabadtér, magánlakás vagy bérelt enteriőr - választható - (vidéki helyszínek esetén a kiszállási díj: 95 Ft/Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.)

- 180 prces fotózás

- 250-400 nyers fotó

- 180-250 alapretusált fotó

MEGRENDELEM >

Fizetési feltételek

Az ajándékutalványok ellenértékét kétféleképpen tudod kiegyenlíteni.

1.

Átutalással, ilyenkor a vételár megérkezése után 48 órán belül az általad megadott címre postázom az LA/4-es méretű ajándékutalványt.

2.

Készpénzben, személyesen. Ilyenkor is szükséges előre egyeztetni, hogy mikor és hol találkozzunk.

ALAPRETUSÁLÁS: Az alapretusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alapretusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját, egyes esetekben a mélység-élesség manipulációját jelenti. Az alapretusálás folyamata nem terjed ki olyan digitális képmanipulációkra, mint az egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása, stb. Az alapretusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de nem tartozik ide az úgynevezett glamour-retusálás, ami az arcon lévő ráncok homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.

családi fotózás kupon
családi fotózás kupon
családi fotózás kupon
családi fotózás kupon