csak néhány fotó...
ESKÜVŐFOTÓZÁS
Néhány szó az esküvőfotózásról

Amennyiben úgy döntöttél, hogy engem választasz a nagy nap eseményeinek megörökítésére, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, vagy telefonon, vagy emailban, vagy beszéljünk meg egy személyes találkozót. email: 
adonyi.g@gmail.com vagy telefon: 06 30 609 2059.

Válaszd ki a felsorolt lehetőségek közül minimum két esküvő fotózási csomagot, aminek a fotózását szeretnéd elkészítetni velem. A megrendelt csomagok függvényében pontosítani kell néhány dolgot, annak érdekében, hogy az elkészült esküvői fotók kellemes emlékeket ébresszenek benned amikor majd visszanézitek azokat. Fotózások helyszíne, időpontok, különleges kérések stb. 

Amennyiben a kiválasztott csomagok között a beállított esküvői fotók is szerepelnek, át kell beszélnünk a lehetőségeket. Közösen gondolkodva találjuk ki mikor, hol, és milyen beállítások segítségével készítsük el a lehető legjobb fotókat rólatok.  Nem hagylak magatokra benneteket! Javasolni fogok helyszíneket, és beállításokat, természetesen mindannak a függvényében, hogy nektek milyen elképzeléseitek vannak rólatok készült esküvői fotókkal kapcsolatban. A hagyományos beállítások mellett nem zárkózom el a kicsit extrémebb megoldásoktól sem. A beállított fotók elkészítését nem javasolnám az esküvő napjára tenni, bár tudom, hogy a kétszeri beöltözésnek plusz költségei vannak.

Amennyiben nem megoldható a kétszeri beöltözés, abban az esetben az esküvő napján a szertartás előtt minimum 3-4 órát kell rászánni a beállított képek elkészítésére.

Mikor, és milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotóinkat?

Az esküvő fotózása után számtalan teendőm van még a nyers fotókkal annak érdekében, hogy a referenciáim között látható képminőségben kaphassátok meg az eseményről készült fotókat. Kb. 7-10 nap kell ahhoz, hogy a nyersanyagon be tudjam állítani a kívánt fényerőket, színkorrekciókat, kontrasztokat, élességeket, stb. A retusálás után a képeket megtaláljátok majd a www.adonyi-foto.hu oldalon. Az elkészült képeket egy galéria segítségével mutatom be nektek. A galériát egy link segítségével osztom meg veletek. Az albumban található képek sorszámmal vannak ellátva, ezeket megadva tudjátok kiválasztani azokat a fotókat amit szeretnétek megkapni. Az úgynevezett forrás file-ok (RAW) nálam maradnak. Ezek nem kerülnek átadásra.

Esküvőfotózási árakról

1. KÉSZÜLŐDÉS AZ ESKÜVŐRE 
Sminkelés, fodrász, öltözködés, érkező vendégek, színes kavalkád, művészi beállítások.

- max 120 perc fotózás
- 50-80 db nyes fotó

- ÁTADOTT FOTÓK: 40-60 db 300 dpi alapretusált fotó kb. 2-4 Mb-os jpg formátumú esküvőfotó (készülődés témakör)

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa
--------------------------

2. BEÁLLÍTOTT ESKÜVŐI FOTÓK SZABADTÉREN VAGY MŰTEREMBEN
Egyedi beállítások, egyedi hangulatok, művészi beállítások.

- max 120 perc fotózás
- 50-80 db nyes fotó

- ÁTADOTT FOTÓK: 40-60 db 300 dpi alapretusált fotó kb. 2-4 Mb-os jpg formátumú esküvőfotó (beállított fotók témakör)

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa
--------------------------

3. CEREMÓNIA FOTÓZÁS
Templomi, vagy polgári ceremónia fotózása kültéren és beltéren.

- max 120 perc fotózás
- 50-80 db nyes fotó

- ÁTADOTT FOTÓK: 40-60 db 300 dpi alapretusált fotó kb. 2-4 Mb-os jpg formátumú esküvőfotó (ceremónia témakör)

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa
--------------------------

4. LAGZI FOTÓZÁSA
Kreatív fotók készítése a vacsorától a menyasszonytáncig.

- max 240 perc fotózás
- 90-120 db nyes fotó

- ÁTADOTT FOTÓK: 80-100 db 300 dpi alapretusált fotó kb. 2-4 Mb-os jpg formátumú esküvőfotó (lagzi témakör)

- ÁR: 80.000 Ft + Áfa
--------------------------

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK A FÉNYKÉPEK MEGJELENÍTÉSÉRE:

- fotóminőségű papírnyomatok
- fotókönyv
- falinaptár
- bögre
 
részletekért hívj a + 36 30 609 2059-es számon

KISZÁLLÁSI DÍJ: 
  
Vidéki esküvői fotózások alkalmával kiszállási díj: 95 Ft/Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.

ALAPRETUSÁLÁS:

Az alap retusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alap retusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját egyes esetekben a mélységélesség manipulációját jelenti. Az alap retusálás folyamata nem terjed ki olyan, más digitális képmanipulációkra, mint példáúl a egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása stb. Az alap retusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de példáúl nem tartozik ide az ugynevezett glamour retusálás, ami az arcon lévő összes ráncok homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.
 
Felhasználási jogokról!

Fenntartom a jogot, arra nézve, hogy az általam rólad készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy ofline formába. Természetesen ha te kifejezetten elzárkózol attól írásban, hogy megjelenj a referencia albumomban néhány fotó erejéig, azt tiszteletben tartom, és ebben az esetben nem lesz felhasználva olyan képe melyek sérthetik a személyiségi jogaidat.

eskküvői fotós
kreatív esküvő fotózása
esküvő
esküvői szertartás fotózása
esküvöi pár dotózás
lakodalom fotózás
menyasszony fotók
menyasszony fotózás
esküvői pár fotózása
esküvői készülődés fotózás
esküvői fotók
kreatív esküvői fotók
templomi szertartás fotózás
esküvői fotós
ceremónia fotózás
esküvőfötós
esküvői fotós
esküvőfotózás