Adonyi Gábor
...mert szeretek fotózni...  
+36 30 609 2059 I Email: adonyi.g@gmail.com
támogatás

Szeress bele életed legemlékezetesebb pillanataiba

Az esküvő fotózás egy fotós számára a folyamatos készültséget, és kreatív gondolkodást jelenti. Az elkészült esküvői fotóknak tükrözniük kell a személyiségeteket, a ceremónia hangulatát. Számotokra az egyik legfontosabb dolog, hogy jól érezzétek magatokat annak tudatában, hogy minőségi esküvőfotókat nézhettek végig évek múlva, ha fellapozzátok az esküvőtökről szóló fotóalbumotokat.

Néhány szó az esküvőfotózásról

Amennyiben úgy döntöttél, hogy engem választasz a nagy nap eseményeinek megörökítésére, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: email: adonyi.g@gmail.com vagy +36306092059. Válassz ki az alább felsorolt lehetőségek közül minimum két esküvő fotózási csomagot. A megrendelt csomagok függvényében pontosítanunk kell néhány dolgot: a fotózások helyszínét, időpontokat, különleges kéréseket, stb. Amennyiben a kiválasztott csomagok között a beállított esküvői fotók is szerepelnek, át kell beszélnünk a lehetőségeket, hogy közösen gondolkodva találjuk ki, mikor, hol, milyen beállítások segítségével készítsük el rólatok a lehető legjobb fotókat. Nem hagylak magatokra benneteket! Javasolni fogok helyszíneket, beállításokat, természetesen mindannak a függvényében, hogy nektek milyen elképzeléseitek vannak az esküvői fotóitokkal kapcsolatban. A hagyományos beállítások mellett nem zárkózom el a kicsit extrémebb megoldásoktól sem. A beállított fotók elkészítését praktikus okokból nem javaslom az esküvő napjára tenni, bár tudom, hogy a kétszeri beöltözésnek plusz költségei vannak. Amennyiben nem megoldható a kétszeri beöltözés, az esküvő napján a szertartás előtt minimum 3-4 órát kell rászánni a beállított képek elkészítésére.

Mikor, és milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotóinkat?

Az esküvő fotózása után számtalan teendőm van még a nyers fotókkal annak érdekében, hogy a referenciáim között látható minőségben kaphassátok meg az eseményről készült fotókat. Kb. 7-10 nap kell ahhoz, hogy a nyersanyagon be tudjam állítani a fényerőket, színkorrekciókat, kontrasztokat, élességeket, stb. Az alapretusálás után a képeket megtaláljátok majd a www.adonyi-foto.hu oldalon. Az elkészült képeket egy galéria segítségével mutatom be nektek. Az albumban található képek sorszámának megadásával tudjátok kiválasztani a fotókat, melyeket szeretnétek megkapni. Az úgynevezett forrás file-ok (RAW) nálam maradnak, ezek nem kerülnek átadásra.

Esküvőfotózási árakról

1. KÉSZÜLŐDÉS AZ ESKÜVŐRE

Sminkelés, fodrász, öltözködés, érkező vendégek, színes kavalkád, művészi beállítások. - max 120 perc fotózás - 100-150 db nyers fotó - ÁTADOTT FOTÓK: 80-100 alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú esküvőfotó (készülődés témakör) 

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa

2. BEÁLLÍTOTT ESKÜVŐI FOTÓK SZABADTÉREN, MŰTEREMBEN VAGY BERENDEZETT ENTERIŐR KÖRNYEZETBEN

Egyedi beállítások, egyedi hangulatok, művészi beállítások. - max 120 perc fotózás - 100-150 db nyers fotó - ÁTADOTT FOTÓK: 80-100 alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú esküvőfotó (beállított fotók témakör) 

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa

3. CEREMÓNIA FOTÓZÁS

Templomi, vagy polgári ceremónia fotózása kültéren és beltéren. - max 120 perc fotózás - 120-160 db nyers fotó - ÁTADOTT FOTÓK: 100-130 alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú esküvőfotó (ceremónia témakör)

- ÁR: 40.000 Ft + Áfa

4. LAGZI FOTÓZÁSA

Kreatív fotók készítése a vacsorától a menyasszonytáncig. - max 240 perc fotózás - 180-200 db nyers fotó - ÁTADOTT FOTÓK: 160-180 alapretusált, 300 dpi felbontású, 2-4 Mb méretú, jpg-formátumú esküvőfotó (lagzi témakör)

- ÁR: 80.000 Ft + Áfa

KISZÁLLÁSI DÍJ:

Vidéki esküvői fotózások alkalmával a kiszállási díj: 95 Ft/Km + Áfa. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK A FÉNYKÉPEK MEGJELENÍTÉSÉRE:

Fotóminőségű papírnyomatok, fotókönyv, falinaptár, bögre. A részletekért hívj a + 36306092059 számon!

Lehetőség van továbbá speciális vászonnyomatok készítésére A/4- A/3 méretben. A nyomatokon szereplő képek nem csak a festővászonra történő nyomtatás miatt válnak olajfestmény jellegűvé, hanem egy speciális grafikai technika segitségével a fotó is teljesen átalakul.

ALAPRETUSÁLÁS: Az alap retusálás lényege, hogy az elkészült fotók összhatását kívánja erősíteni, nem a részletekét. Mit jelent ez? Az alap retusálás folyamata a képek színtelítettségét, kontrasztját egyes esetekben a mélységélesség manipulációját jelenti. Az alap retusálás folyamata nem terjed ki olyan, más digitális képmanipulációkra, mint példáúl a egyes testrészek méretének megváltoztatása, arcforma megváltoztatása stb. Az alap retusálás folyamatába beletartozik még a kisebb-nagyobb bőrhibák eltüntetése, de példáúl nem tartozik ide az ugynevezett glamour retusálás, ami az arcon lévő összes ránc homogenizálását jelenti. Nem tartozik ide a szemöldök vonalának átrajzolása, és nem tartozik ide a szemfesték és rúzs hibáinak kijavítása sem.

Felhasználási jogokról: Fenntartom a jogot, hogy az általam rólad készített fotókat referenciaként felhasználhassam online vagy offline formában. Természetesen ha te kifejezetten, írásban elzárkózol attól, hogy megjelenj a referencia albumomban néhány fotó erejéig, ezt tiszteletben tartom, és a fotóidat nem használom fel.